Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz İstanbul Marina Residence etabı satışta

Keleşoğlu Holding firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Beylikdüzü İlçesi, Marmara Mahallesi, Yakuplu’da hayata geçirilen Denizi İstanbul projesinin yeni etabı  olan Deniz İstanbul Marina Residence projesi satışa sunuldu.

Deniz İstanbul projesinin yeni ve marinaya en yakın olan etabı Deniz İstanbul Marina Rezidans  denize açılan terasları, yemyeşil geniş bahçeleri ve sınırlı sayıdaki özel müstakil daireleri ile satışa sunuldu.

Proje 5 ayrı etaptan meydana geliyor

Denizi İstanbul projesi Kalyon Evleri, Marina Residence, Sedef Konakları, Mercan Konakları ve Marina Evleri olmak üzere toplam beş farklı etaptan meydana geliyor. Daha önce Sedef Konakları, Mercan Konakları ve Marina Evleri etapları satışa çıkmıştı. Bu etaplarda satışlar devam ederken Deniz İstanbul Kalyon Evleri etabında ise satışlar tamamlandı. Şimdi ise projenin yeni etabı olan Deniz İstanbul Marina Rezidans etabı satışa sunuldu.

Deniz İstanbul Mercan Konakları etabı 122 bin 500  metrekare, Deniz İstanbul Sedef Konakları etabı 80 bin 750 metrekare, Deniz İstanbul Marina Evleri etabı 65 bin metrekare, Deniz İstanbul Kalyon Evleri etabı 108 bin metrekare ve Deniz İstanbul Marina Residence etabı ise 30 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul Marina Residence özellikleri neler?

Yepyeni mimari özellikleri içerisinde barındıran Deniz İstanbul Marina Residence etabında 8 adet rezidans, 4 adet müstakil konut bloğu yer almaktadır.  Bu etapta yer alan konutların alanları ise 187 metrekare ile 338 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı. Projenin yaklaşık yüzde 70’i yeşil alana ayrılmış durumda.

Toplam 12 bloktan meydana gelen bu etap 30 bin 600 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Marina’ya 2 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Proje içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, bar, tenis kortu, masa tenisi, sinema odası, playstation odası, squash gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…