Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Deniz İstanbul Marina Rezidans projesinde olanaklar

Keleşoğlu Holdingin imzasının bulunduğu Deniz İstanbul Marina Rezidans projesindeki daire teslimlerinin 2022 yılının 12’nci ayında teslimlerine başlanması planlanıyor.

Arsa alanı 30 bin 600 metrekare büyüklüğünde olan projede, dört adet müstakil blok kuruluyor. Bloklarda da en fazla 13 kat bulunuyor. Her katta da ikişer adet daire yer alıyor. Arsa alanının yüzde 70’inin yeşil alanlara ayrıldığı projeye deniz manzarası eşlik ediyor. Projede villalar da bulunuyor.

Projedeki sosyal eğlence olanakları

İstanbul’un sakin ilçelerinden Beylikdüzü’ne konumlandırılan Deniz İstanbul Marina Rezidans projesinde, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna bulunuyor.

Tenis kortunun da yer aldığı proje, sahil kenarında yükseliyor.

Deniz İstanbul Marina Rezidans projesinde daireler

Konutlarının ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edileceği projede merkezî ve yerden ısıtma sistemleri kuruluyor. Ebeveyn banyosunun ve giyinme odasının da yer aldığı projede çamaşır odası da bulunuyor.

Projedeki konutlara teras ve kiler alanları da eşlik ediyor. Söz konusu olan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri net 45 metrekare ve net 48 metrekare değerlerinde olmak üzere iki farklı seçenekte sunuluyor.

İki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin net büyüklükleri 66 metrekare büyüklüğüyle 94 metrekare arasında. Üç odalı ve bir salonlu daire tipleri net 105 metrekare büyüklüğüyle net 144 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Dört odaya ve bir salona sahip olan daire tiplerinin bir adet daire tipinin net büyüklüğüyse 157 metrekare değerinde.

Projedeki villa seçenekleri neler?

Deniz İstanbul Marina Rezidans projesindeki 4+1 ikiz villalar net 454 metrekare, 4+1 müstakil villalar net 534 metrekare değerinde. Projedeki  5+1 müstakil villalar net 572 metrekare ile net 584 metrekarede olmak üzre iki farklı seçenekte sunuluyor.

Deniz İstanbul Marina Rezidans adres

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No: 4/1 Yakuplu Sahil, Beylikdüzü/İstanbul