Kategoriler
Emlak Haberleri

Deniz İstanbul Sedef Konakları teslim tarihi

Deniz İstanbul Sedef Konakları konut projesi, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirildi. Keleşoğlu Holding imzasına sahip projenin ilk teslim tarihi Aralık 2020 olarak belirlenmiştir.

Deniz İstanbul Sedef Konakları proje özelliği

Deniz İstanbul projesinin bir etabı olarak hayat bulan Sedef Konakları, 3+1 ve 4+1 apartman daireleri, 4+1 ve 6+1 villa seçenekleri ile görücüye çıkıyor. 22 konut ve 22 villa olmak üzere toplamda 44 konuttan meydana gelen konutların büyüklükleri, 193 metrekare ila 347 metrekare arasında değişmektedir. Binalar yeni nesil trendlere uyum sağlayarak, 5 kat üzerinden yeni alıcılarına kapıları açmıştır.

Aile konsepti ile değer kazanan Deniz İstanbul Sedef Konakları, aynı zamanda Marina Evleri konseptinin de devamı niteliğinde. Proje kapsamında tasarlanan geniş bahçeler, sessiz ve huzurlu manzarayla harmanlanıyor.

Silivri’den Tuzla’ya ulaşım sağlayan 55 kilometrelik kıyı şerifi içerisinde 1.5 kilometre sahil avantajı, 1.500 dönüm arazi üzerinde alıcılarına İstanbul’un ilk ve tek sahil kasabasında yaşama fırsatını sunmaktadır. Ortalama yüzde 79 yeşil alanı ile öne çıkan Sedef Konakları, 1.500 dönümlük arazi üzerinde, 5000 adet bağımsız bölümün içerisinde yeşil bir atmosferi gözler önüne seriyor.

Projenin sahip olduğu sosyal donatılar

Deniz İstanbul Sedef Konakları açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness merkezi gibi birçok sosyal alanlara sahiptir. 7/24 kameralı güvenlik sisteminin aktif olduğu site içi ve dışında, güvenlik personelleri alıcıların özel yaşam alanını korur.

Bina iç özelliklerinde su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör bulunuyor. Ayrıca konut içlerinde ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası özenle hayat bulmuştur. Merkezi ısıtma sisteminden fayda sağlayan dairelerde balkon ve depo/kiler gibi özel alanlar yer almakta.

Projenin sahip olduğu daire fiyatları

Deniz İstanbul Sedef Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenlerin 2 milyon 20 bin TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Alıcıların tercihlerine göre değişen fiyatlar 6 milyon 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Minimum metrekare fiyatlandırması 10 bin 331 TL’den açılış değerine sahipken, bu fiyat aralığı 10 bin 331 TL’yi bulabilir. Projede yer alan konutların yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyumlu hale getirilmiştir. Konutların banka kredisine uygun olduğu ve yüzde 25 peşinat ile firma bünyesinde 24 ay taksit fırsatlarının yer aldığını hatırlatalım.

Adres: Marmara Mah. Ulusum Cad. No:4/1 Yakuplu/İstanbul

İletişim: 444 41 51 / [email protected]

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.