Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz manzaralı Villa Marina Güllük satışta

Villa Marina Güllük konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Milas İlçesinde yükselen proje Kırdağ Şirketler Grubu firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Milas İlçesi Güllük Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Villa Marina Güllük kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar yerden ısıtma, asansör, müstakil havuz, otopark gibi olanaklara sahiptir.

Projedeki villalar Amerikan mutfağa sahip olup, ADSL, ebeveyn banyosu, geniş balkon, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Özel alanlara sahip olunan villa projesi ayrıca deniz manzaralıdır. Milas villa projesi kapsamında toplam 24 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 240 metrekare büyüklüğündedir.

Villa Marina Güllük konumu ve fiyatları hakkında

Villa Marina Güllük konut projesi, Muğla Güllük mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 5+1 tip villaların fiyatları 3 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 494 67 73 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…