Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz Park Erzurum satışları devam ediyor

Proje Deniz Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Yaşamın başladığı konut projesi Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde yer almaktadır. Deniz Park Erzurum konut projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Erzurum Bölge Hastanesi’ne yakın bir konumda yer alan projede tek tip daireler yer almaktadır. Bu daireler ise 4+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 180 metrekare, net ise 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Deniz Park Erzurum projesinde yer alan dairelerde yangın alarmı, ankastre fırın, duşakabin yer almaktadır.  Ayrıca giyinme odası, kiler, asansör, ebeveyn banyosu, gömme dolap, ısıcam, set üstü ocak da yer almaktadır. Bunların yanı sıra görüntülü diafon, ankastre mutfak, vestiyer çelik kapı gibi özelliklerde dairelerde bulunmaktadır.

Erzurum konut projesinde ise asansör, ısı yalıtımı, kapalı otopark, açık otopark  yer almaktadır. Ayrıca uydu sistemi, çocuk oyun parkı, yangın merdiveni, kablo tv gibi özellikler de proje içerisinde bulunmaktadır.

Deniz Park Erzurum fiyatları ne kadar?

Palandöken konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 495 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler 495 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 180 metrekarelik 4+1 tip dairelerin fiyatları 570 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Projeden kredi olarak daire satın almak isteyenler için proje kredi kullanmaya uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Erzurum konut projesi Erzurum Bölge Şehir Hastanesi’ne yakın bir mesafede yer almaktadır. Proje Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Palandöken / Erzurum adresinde yer almaktadır. Konut projesi alışveriş merkezlerine, hastaneye, eğitim kurumlarına, para ve semt pazarına yakın bir konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0533 396 13 23 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..