Kategoriler
Toki Haberleri

Denizli Sarayköy Toki kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi ortaklığı tarafından Denizli İli, Sarayköy İlçesi, Gerali Mahallesi’nde inşa ettirilen Denizli Sarayköy Toki Evleri projesinde kalan dairelerin kura çekilişi gerçekleştirildi.

Denizli Sarayköy Toki Konutları projesinde yer alan toplam 374 adet dairenin hak sahipliği kurası Mayıs ayı içerisinde yapılmıştı. Şimdide kalan son 85 adet dairenin hak sahipliği belirleme kura töreni gerçekleştirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen projede kalan son 85 adet dairenin kura çekilişi 28 Eylül Cuma günü Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat:11:00’da noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekilişine tabi olacak olan dairelerin 24 tanesi 2+1 daireler, 61 tanesi ise 3+1 dairelerdir.

Denizli Sarayköy Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projedeki 3+1 daireler 122 metrekare, 2+1 daireler ise 85 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede konutların dışında ayrıca dükkânlar, cami, meydan, parklar ve peyzaj alanları da yer alıyor.

Toki Denizli Sarayköy 2+1 kura listesi için tıklayınız…..

Toki Denizli Sarayköy 3+1 kura listesi için tıklayınız…..