Kategoriler
İhaleler

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde 30 Aralık günü 448 konutun ihalesi yapılacak

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde 448 konutluk projenin ihale haberi geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmesi beklenen projede ihale tarihi 30 Aralık 2020 olarak duyuruldu.

Denizli’nin Çivril İlçesi’ne 448 yeni konut

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), çalışmalarını Türkiye’nin dört bir yanına dağıtıyor. Yeni proje bölgesi olarak Denizli’nin Çivril İlçesi’ni seçen TOKİ, burada 448 konutluk projeye imza atacak. Plan aşamasına soktuğu ihalede, 2 ticaret merkezi, camii ve 16 derslikli ilköğretim okulunun da aynı gün ihaleye çıkması bekleniyor. 30 Aralık 2020 tarihi olarak duyurulan ilana göre, konut projesi Çivril Belediyesi’nin bir girişimi olup, TOKİ tarafından ihale edilecektir.

Çevre düzenlemesi atlanmıyor

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde harekete geçen TOKİ, ihale kapsamına aldığı çevre düzenleme işini unutmadı. Önümüzdeki 10 gün içinde firma sahiplerine çıkması beklenen proje ihalesinde ilk bilgilendirmeyi Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural yapmıştır. Vural, konuya ilişkin konuşmasında şu sözleri söyledi: “Geçtiğimiz günlerde TOKİ’den ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlarımıza anahtarlarını teslim etmenin mutluluğunu yaşadık. Yeni girişimlerimizin sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile ilçemize yapılması beklenen 448 konut, 2 ticaret merkezi, camii ve 16 derslik ilköğretim okulunun ihalesi 30 Aralık tarihine alındı. Şimdiden ilçemize ve hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun dilerim.”

Proje detayları

Denizli’de gerçekleştirilecek yeni konut projesinde detaylara Toplu Konut İdaresi’nin web adresi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Gitmeniz gereken adres toki.gov.tr’dir.

Denizli haberlerine göz atmak için tıklayınız.