Kategoriler
Proje Haberleri

Derin Sitesi Espiye satışları devam ediyor

Konut projesi Giresun Önallar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Giresun İli, Espiye İlçesi, Merkez Mahallesi’nde yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının devam ettiği konut projesinde daire satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Derin Sitesi Espiye projesinde daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

İnşaat çalışmalarına 2020 yılı içerisinde başlanan konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesindeki bloklar 10 katlı olacak şekilde hayata geçirilmektedir. Giresun konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.  Konut projesi Karadere Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Espiye konut projesinde yer alan daireleri 3+1 tipinde tasarlanmıştır. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 160 metrekare, net ise 133 metrekare olarak tasarlanmıştır. Giresun konut projesindeki daireler deniz manzaralı ve şehir merkezine yakın konumda yer almaktadır. Ayrıca yerden ısıtmalı olup proje krediye uygundur.

Derin Sitesi Espiye fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 400 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur. Projede daire aidatlarının ise 150 TL civarında olması planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Giresun konut projesi Merkez Mahallesi, Karadere Caddesi, Espiye / Giresun adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 28 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version