Kategoriler
Proje Haberleri

Derman Evler Tuzla satışları başladı

Derman Evler Tuzla projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tario İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1.500 metrekarelik ticari alan ve 36 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 18 tanesi 2 artı 1 ve 18 tanesi 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1.500 metrekarelik ticari alan ve 36 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 18 tanesi 2 artı 1 ve 18 tanesi 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 120 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Çift asansör, hidrofor, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca binada yangın alarmı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlarda ışıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmaktadır. Ayrıca laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun asansör, geniş koridor ve rampa bulunmaktadır.

Derman Evler Tuzla konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumda yer almaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tuzla Marina, Tuzla Sahil, Kurtköy Via Port, üniversiteler, hastaneler, Sabiha Gökçen Havalimanı, E-5 ve Tem bağlantı yollarına 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca otobüs ve minibüs durakları projenin önünde yer almaktadır.

Derman Evler Tuzla fiyatları ne kadardır?

Derman Evler Tuzla projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 580.000 TL ile 595.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 725.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 393 12 62 veya 0 (542) 477 79 79 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…