Kategoriler
Proje Haberleri

Design Boğazova konutları Nötr İnşaat kalitesiyle satışta

Design Boğazova projesi, Kocaeli’nde hayata geçmiş durumdadır. Konumunun yanı sıra yapı özellikleri de projenin kalitesini ortaya koymaktadır. Çünkü bu proje, 28 daire ile birlikte 7 dükkanı da bünyesinde bulundurur. Ayrıca radye jeneral temelli olan bu bina, deprem riskine karşı oldukça dayanıklıdır. Tüm dairelerin pencere türü ise ısıcamdır. Bundan dolayı, iç ortam sıcaklığı her zaman korunabilmektedir. Bunun dışında, kapılarının üretim malzemesi çelik olan bu dairelerde ses yalıtımı da mevcuttur. Duvarların ses yalıtımlı oluşu ise yan yana veya üst üste olan daireler arasındaki istenmeyen ses geçişlerini tamamen önlemektedir.

Bununla birlikte salon odası ile bitişik olan mutfakların kuvars ya da kompozit tezgahları oldukça kalitelidir. Yine birinci sınıf malzemeler ile üretilmiş, ithal banyo hiltonları ve seramik zeminler çok kullanışlıdır. Ayrıca daireler içinde laminant parke zemin mevcuttur. Duvar boyaları, deterjanlar dolayısıyla renginde zamanla değişim görülmeyen boyalardandır. Bundan dolayı duvarlar her zaman silinmeye uygun olmaktadır.

Fiber internet altyapısına da sahip olan Design Boğazova Kocaeli konutlarında, görüntülü diyafon sistemi ve spot aydınlatmalar vardır. Bununla birlikte, satışa çıkmış olan 1 + 1 ve 2 + 1 dairelerde birer adet banyo bulunmaktadır. Bu banyoların tamamında ise duşakabin mevcuttur.

Proje alanı nerededir?

Bu proje, Kocaeli – İzmit’teki Boğazköy Caddesi üzerinde yer alır. Aynı sokak üzerinde olan Elit Life 1 ve Almira Sitesi dışında, Mimoza Yeşilova Sitesi ve Çamlık Sitesi de yakın mesafededir. Ayrıca Kocaeli Şehir Hastanesi’nin de yakınında bulunan konutlar, A 101, Şok ve Ekomini gibi farklı marketlerin şubelerine de yakındır. Proje alanına en yakın mesafedeki ibadethane ise Yeşilova Boğaziçi Camii olmaktadır.

Design Bogazova satılık daire fiyatları ne kadardır?

Design Boğazova konutları, 4 katlı bi binada yer alır. Bu konutların oda sayıları 1 + 1 ya da 2 + 1 olabilmektedir. Dolayısıyla satılık daire fiyatları genel olarak şu şekilde sıralanır:

  • 1 + 1 daireler (80 metrekare), 275.000 TL
  • 2 + 1 daireler (90 metrekare), 340.000 TL