Kategoriler
Proje Haberleri

Dev City 3 konutları Gaziantep’te satışa çıktı

Dev City 3 projesinin 2 + 1 odalı daireleri satışa çıkmıştır. Dev Group kalitesi ile hayata geçen bu proje oldukça güzel bir konuma sahiptir. Öte yandan şehrin en güvenli ve işlek bölgelerinden birinde yükselen konutlar oldukça sağlam yapıdadır. Ayrıca daire özellikleri arasında geniş balkon, ısı – ses yalıtımı, kombi altyapısı ve kullanışlı duşakabin bulunmaktadır. Teslime hazır olan bu dairelerin yükseldiği konum ise çok sayıda market şubesine ve okula sahiptir. Bununla birlikte M 1 Tepe Gaziantep AVM yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Şehit Serdal Şakır Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, İl Genel Meclisi Anadolu Lisesi, Süleyman Şah Anadolu Lisesi ve Gaziyurt Ortaokulu buraya en yakın olan yerlerdir. Ayrıca çok sayıda Ekomini ve A 101 şubesi, otobüs durağı ve park ile beraber Ayşe Fatma Alaparmak Camii aynı bölgededir.

Satılık dairelerin büyüklüğü ne kadardır?

Satışa çıkmış olan daireler tek banyoya sahiptir. Bu 2 + 1 odalı daire seçenekleri brüt 125 m2, net 105 m2 ölçüsündedir. Ayrıca site alanı şehrin en sessiz bölgelerinden birinde bulunur. Bu bölge, yapısal özellikleri açısından konut inşasına oldukça uygun olmaktadır. Sosyal imkanlara ulaşım ve binalaşmaya müsait oluş açısından proje arazisi son derece uygun bir lokasyondadır. Bununla birlikte bloklar depreme dayanıklı olarak inşa edilmiştir.

Dev City 3 sitesinin satılık daireleri ne kadardır?

Dev City 3 konutları, Şehitkamil’in Karacaahmet Mahallesi’nde satışa sunulan en kaliteli ve uygun daire seçeneklerindendir. Krediye uygun olan bu daireler için takas yöntemi de uygundur. Bununla birlikte Dev City 3 satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 425 bin TL – 450 bin TL arasındadır. Bu konuda ayrıntılı bilgiye ihtiyaç duyanlar şu numara ile irtibat kurabilir:

  • 0532 065 77 27