Kategoriler
Proje Haberleri

Dev Life Gaziantep satışları başladı

Dev Life Gaziantep projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dev Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanı , yeşil alanlar , kamelyalar ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çift asansör, geniş ferah bina girişi ve çok amaçlı toplantı salonları bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Modern asma tavanlar yapılmakta olup avizeler ve gizli led aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca duvarlara duvar kağıtları uygulanmaktadır. Mutfaklarda birinci sınıf lake dolaplar yer almaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra ahşap parke döşemesi yapılmaktadır. Konutlarda geniş ve ferah balkonlar yer almaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri mevcuttur.

Dev Life Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Abdülhamid Han Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır.
Dev Life Gaziantep projesinde temelden satışlar başlamıştır. Ayrıca krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 502 49 80 veya 0 (532) 065 77 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version