Kategoriler
Proje Haberleri

Dev Towers Gaziantep satışları başladı

Dev Towers Gaziantep projesi geniş yaşam alanı ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Gaziantep Şehitkamil’de bulunan proje Dev Group tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje 2 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca temelden satışları başlamış olan proje, yaşam ve konfor isteyenler uygun bir konuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 2 bloktan oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir.  Proje içerisinde; çocuk oyun alanı, yeşil alanlar, kamelyalar ve spor alanı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark mevcuttur. Yerden ısıtma sistemlidir. Kat bahçeli ve geniş balkonlu daireler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf lake mutfak bulunmaktadır. Geniş ferah bina girişi ve çift asansör mevcuttur. Ayrıca çok amaçlı toplantı salonları da bulunmaktadır. Zemine ahşap parke uygulanmaktadır.

Dev Towers Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Dev Towers Gaziantep projesi şehir merkezine yakın olup şehir manzaralıdır. Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Fıstıklı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Civarda fırın, kasap, market gibi birçok alanlar yakın konumdadır.

Bunun yanı sıra bu projenin temelden satışları başlanmıştır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 135 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 630.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 502 49 80 ya da 0 (532) 065 77 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version