Kategoriler
Proje Haberleri

Dev Towers Gaziantep satışları devam ediyor

Dev Towers Gaziantep projesindeki evler geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde Fıstıklık Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Dev Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda sizler de bu projeyi daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Birçok tipte evler sizlere sunulmaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Bu projedeki daireler 2 bloktan oluşmaktadır. Aynı zamanda bu evin toplamda 1 adet banyosu vardır. Görüntülü diyafon özelliği bu eve bir avantaj sağlamıştır. Yeşil alanlarını da koruyarak bu proje gerçekleşmiştir. Bu evler büyük ve geniştir. Spot aydınlatması bulunan bu ev modern bir görünüme sahiptir. Çelik kapısı olan bu evler şık bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda parke zemini de mevcuttur.

Konut projesinde asansör de yer almaktadır. Bu konut projesinin etrafında vakit geçireceğiniz birçok sosyal alan yer almaktadır. Evin dış cephesinde ses ve ısı yalıtımı mevcuttur. Aynı zamanda otoparkta bulunmaktadır. Kamera sistemi ile bu konut projesi 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Dev Towers Gaziantep konumu hakkında

Bu projedeki evlerin konumu sizlere oldukça avantaj sağlayabilmektedir. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda markete de oldukça yakın mesafededir. Aynı zamanda popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Siteden bağımsız olarak sizlere fırın, kasap, market gibi yerlere yakın olduğunu da söylemek mümkündür. Ayrıca ulaşım olanağı bakımından da sizlere oldukça fazla seçenek sunmaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Dev Towers Gaziantep fiyat bilgisi

Bu konut projesindeki ev geniş ve konforludur. Birçok özelliği ile dikkat çekmektedir.

Konut projesinde yer alan bu evler brüt 135 metrekare, net olarak 115 metrekare şeklinde 2+1 olarak tasarlanmıştır. Bu ev yaklaşık olarak 630 bin liradır.

Dev Towers Gaziantep projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 065 77 27 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version