Kategoriler
Proje Haberleri

Deva 360 Panorama Evleri özellikleri neler?

Uşak Merkez konut projesi Deva İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Uşak İli, Merkez İlçesi, Kurşunluk Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Deva 360 Panorama Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Merkez İlçesi, Kurşunluk Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesinin 1.etabı 6 bloktan, 2.etapta 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Uşak konut projesinde sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Aynı zamanda projede toplam 39 daireden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri kombili, ebeveyn banyolu, giyinme odalı, yerden ısıtmalı özellikleri ile dikkat çekmektedir.

Deva 360 Panorama Evleri konut projesi içerisinde çocuk oyun alanları, oturma ve dinlenme alanları, süs havuzu ve şelale, yürüyüş yolları, peyzaj alanları gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda site içerisinde market ve çocuk kreşi de hizmete girmiştir. Sitede 2. Etap inşaatı devam etmekte olup 3-4 ay içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. 8 katlı bloklardan oluşan Uşak konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 130 metrekare alana sahipken, 3+1 tip dairelerde brüt 180 metrekare alana sahiptir.

Deva 360 Panorama Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

Deva 360 Panorama Evleri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Projede daire satışlarının çoğu tamamlanmış olup son dairelerin satışları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden 2+1 tip 130 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 395 bin TL’den başlamaktadır.

180 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Uşak’ın Merkez İlçesinde yer almaktadır. Sitenin yanı başında ilköğretim okulu ve yakınlarında da özel kolejler yer almaktadır. Aynı zamanda Pazar, park, cami, market gibi noktalara da yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 290 03 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…