Kategoriler
Proje Haberleri

Dia Bella Mimaroba fiyat bilgisi

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, sahil şeridine komşu bir konumda, Ahmet Kul İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Dia Bella Mimaroba konut projesi, toplam 7 bin 985 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 131 konut ve 13 adet dükkândan meydana gelen karma projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede dubleks konutlar da bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 126 metrekare ila 149 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 60’ı satılan konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Dia Bella Mimaroba konut projesi fiyat bilgisi

Kont projesindeki 2+1 tipteki daireler 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yarısı peşin kalanı 30 ay vadeli ödeme planı oluşturabilmek mümkün.

Dia Bella Mimaroba konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, sinema ve basketbol sahası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü olan konut projesinde teras da yer alıyor. Yerden ısıtma sisteminin kullanıldığı proje, akıllı ev sistemleriyle de donatılmış durumda. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Marmara Denizi’ne sadece 500 metre uzaklıkta yer alan konut projesi, toplam 3 adet bloktan meydana geliyor. Konut projesinde huzurun ve sakinliğin tadını çıkarabilmek mümkün.

Maviye ve yeşile kolayca ulaşılabilen bir konumda yer alan Dia Bella Mimaroba konut projesi, Pirireis Cad. Dilşah Sok. No: 2 Mimaroba, Büyükçekmece/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 0 461 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.