Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Beylikdüzü satışları başladı

Diamond Beylikdüzü projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan proje Mitaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 4 blok ve toplam 104 daireden oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 4 blok ve toplam 104 daireden oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 130 metrekare olmaktadır. Bu konutlarda akıllı ev sistemi özelliği bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde akıllı kapı, pencere alarm sistemini, elektrik, su ve doğalgaz sistemlerini telefon uygulamasıyla kontrol edebilirsiniz. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde geniş ve tasarım peyzaj alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşa kabin mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti ve kombi bulunmaktadır.

Diamond Beylikdüzü konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Ayrıca sağlık ocağı, eczane, spor salonu ve ilkokul-ortaokul yakın konumdadır. Toplu taşıma aracı olarak dolmuş, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Diamond Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

Diamond Beylikdüzü projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kampsamda bakıldığında konut projesinde satılık daire fiyatları 1 milyon 600 bi TL’den başlamaktadır.

Projede bulunan, brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin  TL’den başlamaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 423 11 23 veya 0 (541) 807 82 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version