Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond City Dalaman satılık daire fiyatı ne kadar?

Diamond City Dalaman satılık daire özellikleri, sakin bir yaşam sürmek isteyenler için oldukça uygundur. Satışa çıkmış olan villa daireleri, iyi bir konuma sahiptir. Bu villa sitesi, turistik bir şehir olması ile beraber, doğal güzellikleriyle de tanınan Muğla’nın Dalaman ilçesindedir. Yaklaşık olarak 45.000 nüfuslu olan bu ilçe, sakin bir yaşantıya sahip olmak isteyenler için iyi bir seçenek olabilir.

Henüz 1 yaşını doldurmamış olan bu 2 katlı villa daireleri, Ege İnşaat şirketi tarafından inşa edilmiştir. Krediye uygun olmakla beraber, villaların takas opsiyonuyla alımı da mümkündür. Brüt 120 m2 ve net 110 m2 büyüklüğe sahip olan villaların fiyatı ise 750.000 TL’den başlamaktadır.

Diamond City Dalaman satılık daire özellikleri neler?

Bu villalar, 2 + 1 oda sayısına sahiptir. Birbirinden farklı 3 adet banyo ve 16 m2 büyüklüğünde olan çocuk havuzu da vardır. Villanın en önemli özellikleri arasında ses yalıtımı da mevcut olmaktadır. Diamond City Dalaman dairelerinin içindeyken tüm gürültüleri dış ortamda bırakmak mümkündür.

Bununla birlikte ısı yalıtımı, özellikle kış aylarında en çok işe yarayan özelliklerden bir tanesidir. Her bir Diamond City dairesinde uydu, sineklik, panjur, spot aydınlatma ve vestiyer vardır. Ayrıca daireler kuzey, güney, doğu ve batı yönlerinin tamamına nazır haldedir.

Toplamda 29 villadan meydana gelen sitenin şehir merkezine yakın olması da bir diğer avantajdır. Bunun yanı sıra yeşil alan manzaralı olan villaların oldukça geniş bahçeleri de vardır. Sitenin en yakınındaki marketler ise Ekomini, Şok, A 101 ve BİM’dir. Ayrıca bu konutlar, birer adet aile sağlığı merkezine, kreşe ve otobüs durağına da oldukça yakın bir konumdadır.

Yaz tatillerinde en fazla tercih edilen plajlara da bu villa sitesinden ulaşmak mümkündür. Örneğin Sarıgerme ve Sarsala plajları 13 km, Fethiye ilçesi 45 km ve pek çok yabancı turisti de ağırlayan Kükürt Kaplıcaları 3 km mesafededir.

Diamond City Dalaman Satılık Daire Fiyatları Hakkında Detaylı Bilgi

Diamond City projesinin özellikleri ya da fiyat bilgisi hakkında daha detaylı bilgiler almak isteyenler olabilir. Bu durumda bazı numaralar aranmalıdır. Dolayısıyla iletişim numaralı şu şekildedir:

  • 0542 489 42 72
  • 0252 692 19 94

Ayrıca Dalaman ilçesindeki diğer projeler hakkında bilgi almak isteyenler için: Dalaman Siesta Evleri, Piramit Butik Apart, Residence 2043, Lidya Evleri 2.

Exit mobile version