Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Elite Düzce Villaları MHS Grup farkıyla satışta

Düzce Merkez Arapçiftliği mahallesinde yer alan villalar benzersiz tasarımı ile dikkat çekiyor. Şehrin yeni villa kenti Diamond Elite Düzce hayat standartlarınızı yükseltmeye aday konumda. Modern mimarisi ile 2 farklı konsept belirleyen proje sınırlı sayıda villa yer alıyor. Peki projede sahip olacağınız olanaklar neler? Villalar güzel mi? Ayrıca ödeme seçenekleriniz neler? Konut projesinde fiyatlar ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Diamond Elite Düzce Villaları hakkında

Proje Düzce, Arapçiftliği mahallesinde yer alan 8 bin metrekare arsa yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İki farklı konseptte hayata geçirildi. Şehrin karmaşasından uzak daireler merkezi konumu ile ihtiyacınız olan her şeye ulaşmanız üzere özel olarak konumlandırılmış durumda. Proje hayatınızı daha konforlu bir hale getirmenizi sağlayacak. Ayrıca villalar modern çizgileri ve geniş bahçe alanı ile dikkat çekiyor. Ayrıca başarılı projeleri ile tanınan MHS Grup farkıyla satışta olan proje en kaliteli malzemeler ve özel planlamalarıyla kusursuz bir yapı olma özelliğinde.

Diamond Elite Düzce Villa özellikleri

Villalar iki katlı, brüt 215 metrekare ve 4+1 olarak satışta olduğu gibi 2. Tip 4+1 villalar da 975 bin TL üzerinden alıcı buluyor. Ayrıca iki adet banyo içeren daireler çamaşır odası, balkon, giyinme odası ve hol bulunduruyor. Uzun ömürlü malzemeler ile inşaatı yapılan villalar motorlu panjurlar bulunduruyor. Ayrıca her villaya ait özel otopark bulunduruyor. Bununla birlikte yerden ısıtma sistemiyle desteklenen proje site içerisinde konumuyla alıcılarına pek çok bakımdan konfor sağlıyor.

Diamond Elite Düzce Villa fiyatları

Villaların aidatı henüz belli olmamakla birlikte maalesef görüntülü aramayla gezme hizmeti de sunulanlar arasında mevcut değil. İnşaat firmasından satışa çıkarılan villalar tasarımıyla dikkat çekiyor. 4+1 tip tek katlı villalar 875 bin TL üzerinden alıcı buluyor. Ayrıca alıcılarına özel avantajlar sunan proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 537 54 00 arayabilirsiniz. Düzce projesi Arapçiftliği Mahallesi, 2893. sokak 81100 Merkez / Düzce adresinde yer alıyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…