Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Life Kartal fiyat listesi

Türev Yıldız Yapı firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, Yakacık’ta hayata geçirilen Diamond Life Kartal projesinde satılık daire fiyatları 675 bin TL’den başlıyor. Diamond Life Kartal fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen proje 6 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde Türev Yıldız Yapı firması tarafından hayata geçirildi. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje hemen teslim avantajı ile hemen zaman hem de güven sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje toplamda 6 bin metrekarelik arsa alanında yükseldi. Proje bünyesinde toplam 144 adet daire yer alıyor.

Diamond Life Kartal daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projede yer alan daireler iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Diamond Life Yakacık projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanmış durumda. İki adet konut bloğundan meydana gelen projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 115 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 135 metrekare olarak tasarlandı.

Diamond Life Kartal fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Diamond Life Yakacık projesinde yer alan dairelerin fiyatları 675 bin TL’den başlıyor.

Diamond Life Yakacık projesinde yer alan 115 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 675 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 760 bin TL’den başlıyor 830 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Diamond Life Kartal nerede yer alıyor?

Aydos Ormanı’na yakın, TEM bağlantı yoluna 1 dakika, Kartal Metrosu’na yürüme mesafesinde yer alan konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alıyor. Diamond Life Kartal projesi Yakacık Çarşı Mahallesi,  Yakakent Mahallesi, Kartal / İstanbul adresinde yer alıyor.

Diamond Life Kartal projesinde yer alan dairelerin tamamı hemen teslim durumunda satışa sunuluyor.

Tel: 0216 488 79 41

Diğer proje haberleri için tıklayınız..

Exit mobile version