Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Life teslim tarihi

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Kartal ilçesinde, Türev Yıldız Yapı şirketi tarafından inşa edilen Diamond Life konut projesi, toplam 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam olarak 144 daireden oluşan konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar yer alıyor. Projede 2 adet konut bloğu mevcut. Projedeki konut blokları 18 katlı olacak şekilde tasarlandı.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Diamond Life konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konut projesinde belli peşinatlar vererek kalan konut kısmı için vade farksız 36 ay taksit yapabilme olanağı var. Konut projesinin yüzde 90’ı sahiplerine teslim edildi.

Diamond Life konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Projede asansör de mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Projede 2 bin metrekare büyüklüğe sahip olan bir de AVM mevcut. Konut projesi, şık ve modern bir tasarıma sahip.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Proje Kartal mevkiinde inşa ediliyor. Konut projesi, Kartal metro istasyonuna 4 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Avrasya Tüneli’ne 20 dakika, Kartal iskeleye 7 dakika, Marmaray’a 7 dakika ve Maltepe Park’a 7 dakika mesafede bulunuyor. Yakacık bölgesinde hayata geçirilen Diamond Life konut projesi, Kordonboyu Mah. Ankara Cad. No: 53 K: 1 Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0216 488 79 41 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.