Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Melek House Mudanya’da yükseliyor

Diamond Melek House Mudanya ilçesinde henüz yükselen 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerden oluşmaktadır. Tugay İnşaat firmasının ustalığı ile inşa edilen bu konutlarda saten alçı ve saten boya mevcuttur. Mutfaklar üçlü ankastre setine sahiptir. Ayrıca fiber internet, kablo TV, görüntülü diyafon sistemi gibi donanımlar mevcuttur. Tüm dairelerin oda kapıları lake türünde olurken dış kapılar 1. sınıf çelikten üretilmiştir. Hırsız alarmı, site içi kamera düzenekleri ve güvenlik hizmeti ise konutların güvenliği açısından önemlidir. Bununla birlikte tüm daireler yangın alarmına sahiptir. Dolayısıyla ani bir yangın durumuna karşı konutlar emniyet altındadır.

Site alanında en çok dikkat çeken detaylar açık – kapalı otopark, sinema odası, bilardo salonu, spor salonu ve kafeteryadır. Bununla birlikte çok sayıda kamelya ve yüzme havuzu da site olanaklarından bazılarıdır.

Diamond Melek House nasıl bir konumdadır?

Bu konut projesi, Bursa – Mudanya’nın Halitpaşa Mahallesi’nde gerçekleşmektedir. Değirmendere Caddesi ile 104. Sokak üzerinde kalan daireler, Mudanya Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi’ne çok yakındır. Ayrıca Marmara kıyısına ulaşım 15 – 20 dakika sürmektedir. Bu bölgede pek çok yeşil alanın, marketin ve eğitim kurumunun yer alması önemli bir avantajdır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satışa çıkmış olan bu dairelerin fiyat aralıkları birbirinden farklı bütçelere uygundur. Dolayısıyla, Bursa’nın en güzel bölgelerinden birinde ev sahibi olmak isteyenler bu daireleri kaçırmamalıdır. Daireler konut kredisine uygun olmakla birlikte şu fiyatlara sahiptir:

1 + 1 Odalı daireler: 280 bin TL

2 + 1 Odalı daireler: 460 bin TL – 550 bin TL

3 + 1 Odalı daireler: 850 bin TL

Ayrıca Melek House Mudanya satılık daire fiyatları konusunda güncel bilgi için 0553 196 16 16  numarasına ulaşmak mümkündür.

Exit mobile version