Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Park Uşak 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Diamond Park Uşak konutlarının 3 + 1 odalı daire seçenekleri satışa sunulmuştur. Minimalist bir tasarıma sahip olan dairelerin çok önemli avantajları bulunmaktadır. Diamond Yapı & İnşaat şirketinin bu başarılı projesi, şirketin söylemiyle “5 yıldızlı konfor” vaat etmektedir. Ayrıca satıştaki dairelerin sayısı hızla azalmaktadır. Çok fazla talep almakta olan Diamond Park dairelerinin büyüklükleri ise şöyledir:

A – Brüt 160 – Net 140 metrekare

B – Brüt 150 – Net 134 metrekare

Konforlu bir yaşam için yeterli alanı sunabilen bu konutlarda fiber internet altyapısı, ses yalıtımlı iç duvarlar, ısı yalıtımlı pencereler, kiler bölmesi ve ebeveyn banyosu vardır. Bununla birlikte konutlar bir site alanına dahil değildir. Fakat blok etrafı güvenlik kameraları ile 7 gün 24 saat boyunca sürekli izlenmektedir. Dolayısıyla güvenli, sağlam ve kullanışlı konut arayanlar için bu proje önemli seçenekler sunar.

Proje alanı Uşak’ın neresindedir?

Proje konumları, konut projelerinin kalitesini belirleyen en önemli detayların başında gelmektedir. Diamond Yapı & İnşaat’ın projesi ise şehrin tam merkezi sayılabilecek bir noktada hayata geçmiştir. Proje konumu, şehrin en gelişmiş yerlerinden birisi olan Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki İstiklal Caddesi üzerindedir. Konutların bitişiğinde Diamond City, Diamond Life, Güney Kent Sitesi ve Sefa Sitesi gibi daha farklı konutlar mevcuttur.

Birkaç otobüs durağı ile birlikte Uşak Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, BİM, Kamer Parkı ve Miraç Camii yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca Özdilek Uşak AVM, Özdemirler Ortaokulu ve Vala Gedik Anadolu Lisesi de konutlara en yakın yerlerden bazılarıdır.

Diamond Park Uşak satılık daire fiyatları ne kadardır?

Diamond Park Uşak satılık daire fiyatları genel olarak 390.000 – 460.000 TL arasındadır. Bununla birlikte, satış durumundaki tüm daireler krediye ve takasa uyumludur. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 546 437 40 40 numarasına ulaşmak mümkündür.