Kategoriler
Proje Haberleri

Didim Polat Life Compleks Lansmana Özel Fiyatlarla Satışta

Aydın Didim konut projesi Didim Polar Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Efeler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda projenin 31 Haziran 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Didim Polat Life Compleks konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Didim İlçesi, Efeler Mahallesi’nde yer alan 2317 metrekarelik arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda konut bloklarında toplam 50 daire yer almaktadır.

Projenin yer alan dairelerde merkezi uydu sistemi, modüler mutfak ve banyo, vestiyer gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda daireler deprem yönetmeliğine uygun olup bahçeli ve teraslı seçenekler yer almaktadır. Konut projesinin yer aldığı site içerisinde 1 adet açık yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, sauna gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Üstelik cafeterya ve vitamin bar, 7/24 güvenlik sistemi gibi olanaklara da sahiptir.

4 katlı bloklardan oluşan Didim Polat Life Compleks konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 1+1 tip dairelerin brüt büyüklükleri 40 metrekare ile 60 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler ise 65 metrekare ile 90 metrekare arasında brüt alana sahiptir. Aynı zamanda 3+1 çatı dubleks dairelerin büyüklükleri ise brüt 95 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir.

Didim Polat Life Compleks Daire Fiyatları Ne Kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairelerin tipine, bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 340 bin TL’den başlamaktadır.

Projede kat irtifakı kurulmuş olup tapusu verilebilir durumdadır. Aynı zamanda daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Didim konut projesi, Aydın/Didim Efeler Mahallesi 1590 sokakta yer alan arsa alanı üzerinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 813 72 72 ve 0507 827 18 27 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…