Kategoriler
Proje Haberleri

Didim Prestige Konakları satışları devam ediyor

Didim Prestige Konakları projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Prestige İnşaat Group tarafından hayata geçirilmektedir. Toplamda 13 adet ultra lüks villa bulunmaktadır. Villaların her biri 700 metrekarelik müstakil alana sahiptir. Bu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde toplamda 13 adet ultra lüks villa bulunmaktadır. Villaların her biri 700 metrekarelik müstakil alana sahiptir. Bu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 450 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 330 metrekare olmaktadır. Konutlarda 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın açık müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi sistem mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Kiler, klima, küvet ve panjur gibi pek çok özelliğe sahiptir. Üstelik konutlarda 150 metrekarelik büyük teras yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, rampa, merdiven, banyo ve mutfak mevcuttur.

Didim Prestige Konakları konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Hisar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin konumu şehir merkezine ve Altınkum’a kısa bir sürüş mesafesindedir. Villaların hepsi deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi ve market gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

Didim Prestige Konakları fiyatları ne kadardır?

Didim Prestige Konakları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 450 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 villaların fiyatı 4.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 813 39 63 veya 0 (543) 622 74 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version