Kategoriler
Proje Haberleri

Different Houses Bursa Özel Fırsatlarla Satışta

Bursa Nilüfer konut projesi Akyüz Yapı Mimarlık Mühendislik Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Görükle Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda bu görkemli proje lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Different Houses Bursa konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Görükle Mahallesi üzerinde yer alan 430 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut bloğu 6 katlı olarak tasarlanmıştır. Site içerisinde bol yeşil alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda proje farklı konseptte stüdyo dairelerden oluşmaktadır.

6 katlı bloktan oluşan Different Houses Bursa konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 1+0 tip daireler brüt 35 metrekare, 1+1 tip daireler  brüt 55-58 metrekare, 2+1 tip daireler ise brüt 107 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda dairelerde stüdyo, loft dubleks, dubleks ve kişiye özel bahçe kat daire seçenekleri de bulunmaktadır.

Different Houses Bursa Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 35 metrekare büyüklüğündeki 1+0 stüdyo dairelerin fiyatları 185 bin TL’den başlamaktadır.

44 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 249 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Brüt 58 metrekare alana sahip olan 1+1 loft dubleks daireler 279 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

107 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 dubleks daireler 405 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, lokasyon olarak şehrin yükselen değeri Nilüfer Görükle Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda hastane, market, semt pazarı, cami, okul gibi alanlara da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0544 636 54 23 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version