Kategoriler
Emlak Haberleri

Dijital dönüşümün yeni adresi konut sakinleri ve site yöneticileri oldu

Dijital dönüşümün konut sakinlerince beğenildiğini söyleyen Apsiyon’un CEO’su Kudret Türk, dijital dünyaya entegre olduğumuzu belirtiyor. Hayatımızın en ufak köşesine girmeyi başaran dijital dünya Türkiye’de 850 binden fazla toplu yaşam alanlarında faaliyettedir. Konut sakinlerine hizmette geride kalmayan Apsiyon, son zamanlarda teknolojinin benimsendiğini artan taleple birlikte gördü.

Dijital dönüşümün adresi yelpazeyi genişletti

Apsiyon’un CEO’su Kudret Türk, dijital dünyanın içine girmeye başladığımızdan bahsediyor. Tıpkı diğer dünya ülkeleri gibi yavaşça adım atılan yeni dünya düzeni, apartmanda yönetim şeklini yeniden elden geçirdi. Büyük sitelerde akıllı sistemlerin kullanıldığını bildiren Türk, toplu yaşam alanı yöneticilerinin duruma entegre olduğunu söylüyor. CRM, finans yönetimi, bakım sonrası takip ve dijital güvenlik sistemlerine kadar genişleyen çözüm yöntemleri Apsiyon altında birleşti. Uzman firma olarak ismini çevreye duyurmayı başaran Apsiyon, 10 binden fazla sitede aktif olarak çalışmaktadır. Toplamda 850 binin üstüne çıkan konut sayısında hizmet verilen kişi sayısı 1,7 milyonu buldu. 2020 yılı itibariyle hedef sayısını yükselten firma, konut sayısında binleri geride bırakmak istiyor.

Hedefte yüzde 100 büyüme var

Hizmet yelpazesini Türkiye’den yurt dışına kadar genişleten Apsiyon; Azerbaycan, Makedonya, Ukrayna, Karadağ ve Kıbrıs’ta faaliyetlerini sürdürmektedir. Konuya ilişkin detayları aktaran CEO Kudret Türk, 850 binden fazla toplu yaşam alanında işleri kolaylaştırdıklarını bildirdi. Adeta hayata destek olan uygulama, konut sakinleri kadar yöneticileri de hesaba katmıştır. 2020 yılının hedeflerini genişleten firma için yüzde 100 büyüme bekleniyor. Ar-Ge çalışmalarına daha fazla yönelmeye karar veren firma yatırımda yeni yönü belirledi. Bir teknoloji şirketi olarak tanıtımı yapılan Apsiyon için Ar-Ge çalışmaları oldukça önemlidir. Bu doğrultuda 2020 yılının son aylarında cironun yüzde 25’i teknolojik çalışmalar için kullanılacak. Büyümede hedeflerin yalnızca rakamsal bazda kalmayacağını belirten Kudret Türk, “Büyümeyle birlikte ülkemizin istihdamına katkı sağlayacağız” dedi.

Aidat ödemeleri için yüz göz olmak gerekmiyor

Salgın hastalığın bizlere kazandırdığı yeni yaşam biçimine uygun gelişimini sürdüren Apsiyon, taleplerini giderek arttırdı. Çıtayı her geçen gün büyüttüklerinden bahseden CEO, kullanıcıların apartman ve site işlemlerini sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde gerçekleştirdiğini ifade etti. Artık market alışverişlerinden, kargo takiplerine kadar genişletilen hizmet ağına aidat ödemeleri de eklenmiştir. Mobil uygulama aracılığıyla yönetimde kolaylaşan işler aynı zamanda insan ilişkilerini güvene alıyor. Market alışverişleri için Apsiyon Market uygulamasını hayata geçiren firma, yaşlı ve engelli bireylerin sağlıklarını tehlikeye atmalarının önüne geçecek.

Filyasyon sürecine katkı sağlandı

Hastalık sürecinde yöneticilerin iş yükünü en aza indirecek bir sistem benimsendi. Bu sistemde Covid-19’un getirmiş olduğu özelleşme, site sakinlerinin bulaş riskine karşı önem arz etmektedir. Ortak kullanım alanları olan sosyal donatılar; spor salonları, fitness merkezleri, yemek, toplantı, oyun, eğlence ve konferans altında genişliyor. Tüm bu alanlarda tesisin güvenli kullanımı yine Apsiyon sayesinde oldu. Geriye dönük verilerden elde edilen bilgiler karşısında taleplerin hızla tabloda sıçrama yaptığını belirten Türk; haziran ayının nisan ayına kıyasla dışarı çıkan insan sayısının yüzde 332’yi aştığını tespit ettiklerini bildiriyor. Yeni normal denilen günlerin başlangıcı misafir ağırlamaları yüzde 69’a, taşınmaları ise yüzde 89’a fırlattı. İnsanlar karantina boyunca planlarını bir sonraki açılışa saklamış ve turizm sezonun faydalarını sosyalleşerek görmüşlerdir.

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version