Kategoriler
Proje Haberleri

Dikencik Penta Bursa’da yükseliyor

Kent İnşaat firması tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi,  Ahmet Yesevi Mahallesi’nde Dikencik Penta Bursa projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

15 bin 765 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede satışlar başladı. 8 adet konut bloğundan meydana gelen projede her daire 2 araçlık kapalı otopark ve depo bulunuyor. 8 konut bloğunda toplam 113 adet konut yer alıyor. Bursa konut projesinde konutların dışında ayrıca ticari ünitelerde yer alıyor. Dairelerin dışında 29 adet ticari ünite yer almaktadır. Binalarda asansör, hidrofor, kamera sistemi, ısı yalıtımı, uydu sistemi, jeneratör bulunuyor. Ayrıca yangın merdiveni, su deposu, kapıcı dairesi gibi alanlar vardır.

Proje 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. 3+1 tip dairelerin alanları ise brüt 217 metrekare alana sahip. Dairelere 4.50 metrekare depo alanı aittir. Sosyal alandan daireler düşen alan ise yaklaşık 78 metrekaredir. Böylede sosyal analar dahil daire alanı 299.50 metrekareyi bulmaktadır. Dairelerde oda ve ıslak hacimlerin dışında ayrıca çamaşır odası, ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca dairelerde ankastre fırın, yangın alarmı, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özellikler mevcuttur.

Dikencik Penta Bursa fiyatları ne kadar?

Konut projesinde tek tip daireler mevcuttur. Bu daireler 3+1 tipide ve 217 metrekare brüt alana sahiptir. Konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Bursa konut projesindeki brüt 217 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır. Konut fiyatları 3 milyon 300 bin TL’ye kadar yükselmektedir.  Dikencik Penta Bursa teslim tarihi olarak bakıldığında 2022 yılı Aralık ayı olarak görülmektedir.

Bursa konut projesinin yaklaşık 10 bin metrekaresi yeşil ve sosyal alana ayrılmıştır. Projede açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, basketbol sahası, fitness salonu, çocuk parkı mevcuttur. Ayrıca çocuk yüzme havuzu, açık otopark, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Dikencik Penta nerede yer alıyor?

Nilüfer konut projesi Akel sokağı ile Bayrak Caddesi’nin kesiştiği arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konut projesi Ahmet Yesevi Mahallesi, Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 443 23 33 ve 0 532 672 51 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version