Kategoriler
Proje Haberleri

Dikilitaş Konakları Mudanya projesinin 1. ve 2. etap konutları satışta!

Dikilitaş Konakları Mudanya ilçesinde yer alan 2 + 1, 3 + 1, 3 + 2 ve 4 + 2 odalı dairelerden oluşmaktadır. Projenin ilk etabını meydana getiren daireler arasında normal 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerle birlikte dubleks 3 + 2 ve 4 + 2 daireler vardır. Tam 4 bin 756 metrekare büyüklüğündeki bir proje alanında yükselen 50 konut 6 farklı blokta yer alır. İlk etaptaki konutlar 2021 yılının sonunda teslim edilecektir. Ayrıca 2. etap konutları ise sadece 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerden oluşmaktadır. Projenin bu etabında yer alan dairelerin sayısı 46 olmakla birlikte 2 blok mevcuttur. Projenin 2. etap daireleri, yaklaşık olarak 2022 sonunda teslim edilecektir. Dolayısıyla ilk etap ve 2. etap konutlarının teslim tarihleri arasında yaklaşık 1 yıllık bir süre vardır.

Her iki etaptaki konutların pek çok özelliği ortaktır. Örneğin kapalı ve açık otopark, güvenlik ve kapıcı görevlisi, açık yüzme havuzu ve profesyonel site idare hizmeti ortak özellikler arasındadır. Dolayısıyla dairelerin sahip olduğu ortak özellikler arasında şunlar bulunur:

  • Viko marka gelişmiş elektrik ürünleri,
  • Lake kaplamalı dolaplar ve kapılar,
  • Üst düzey yalıtım
  • 285 santimetre tavan yüksekliği bulunur.

Dikilitaş Konakları Mudanya ilçesinin hangi bölgesinde hayata geçmektedir?

LİK Yapı İnşaat firmasının Mudanya konut projesi, 2 farklı etaptan oluştuğu için 2 farklı adrese sahiptir. İlk etap konutları Bursa – Mudanya’nın Ömerbey Mahallesi’nde yükselmektedir. Bununla birlikte Dikilitaş Konakları 2. etap daireleri ise aynı ilçenin Yeni Mahalle’sindedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Dikilitaş Konakları Mudanya satılık daire değerleri konut türüne bağlı olarak değişmektedir. Konut projesinde yer alan satılık daire fiyatları 675 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca ödeme seçenekleri ve diğer daireler hakkında bilgi almak için arayınız: 0533 131 00 24

Exit mobile version