Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet Proje Haberleri

Dikilitaş Konakları projesinde 60 ay taksitle ödeme seçenekleri

Mudanya’da yaşama geçirilecek Dikilitaş Konakları, 14 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. Lik Yapı İnşaat tarafından inşa edilen projede, 9 blok ve 96 daire yer alıyor. Gelecek yılın Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin kurulduğu arsa alanının 6 bin 300 metrekaresi yeşil peyzaj alanına ayrılıyor.

Projedeki site hangi özellikleri taşıyor?

İçinde açık ve kapalı otopark, aralıksız çalışan kameralı ve canlı güvenlik hizmetlerinin de bulunduğu projede; açık yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, barbekü alanı, yeşil alanlar ve kafeterya bulunuyor.

Projedeki konutların özellikleri nelerdir?

Yerden ısıtma sisteminin (balkonlar dâhil) bulunduğu projedeki 2+1 tipindeki daireler brüt 107 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler brüt 157 metrekare genişliğinde, 3+1 dubleks tipindeki daireler brüt 214 metrekare genişliğinde, 6+2 dubleks tipindeki daireler ise brüt 314 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor. Dubleks dairelerde bulunan ahşap ve ferforjeli (dövme demir) merdiven konutlara estetik bir değer katıyor.

Dikilitaş Konakları Projesindeki dairelerin fiyat listesi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yer alan Dikiliş Konakları projesindeki 2+1 tipindeki daireler 400.000 TL’den, 3+1 tipindeki daireler 500.000 TL’den, 6+2 tipindeki daireler ise 1.100.000 TL’den satılıyor.

Projede yer alan ödeme seçenekleri nelerdir?

Projedeki satın alımlarda 100 bin lira peşin olarak ödendiğinde şirket bünyesindeki senetle 60 ay vade farksız aylık 5 bin lira taksit, 150 bin lira peşin olarak ödendiğinde şirket bünyesindeki senetle 60 ay vade farksız aylık 4 bin lira taksit, 200 bin lira peşin olarak ödendiğinde şirket bünyesindeki senetle 60 ay vade farksız aylık 3 bin lira taksit, 250 bin lira peşin olarak ödendiğinde ise şirket bünyesindeki senetle 60 ay vade farksız aylık 2 bin 500 lira taksit imkânı sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Denize yakın bir mesafede yükselen Dikilitaş Konakları; Yeni Mahallesi, Dikilitaş Mevkii, Mudanya / Bursa açık adresi üzerinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak yetkiliye ulaşabilirsiniz:

444 8 545