Kategoriler
Proje Haberleri

Dikilitaş Konakları’nda taksit imkanı

Lik Yapı firmasının imzası ile Dikilitaş Konakları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Bursa iline bağlı olan Mudanya ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlaması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Modern mimarisi ile şimdiden bulunduğu bölgede adından söz ettiren projedeki bloklar yedi katlı olacak şekilde tasarlandı.

Dikilitaş Konakları projesi bünyesinde 96 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Site sakinleri için yüzme havuzu, oyun parkı gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Bunun yanı sıra birçok sosyal alan da konut alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar daire tiplerine uygun olarak tasarlanmış durumda. Projedeki konutlar üç farklı konut tipinden meydana geliyor. Büyüklükleri ise bunlara uygun olarak planlandı. Dikilitaş Konakları projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan 2+1 konutların büyüklükleri ise 107 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen 3+1 konutlar 157 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu olan projede yer alan 5+1 konutlar ise 314 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre ücretlendirildi. Dikilitaş Konakları projesinde yer alan 2+1 konutlar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 5+1 daire tipindeki konutların fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor.

Konutlara taksitlendirme seçeneği ile sahip olabilmeniz mümkün.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Birçok özelliğinin dışında lokasyon itibariyle de dikkatleri çeken Dikilitaş Konakları projesi Bursa iline bağlı Mudanya ilçesinde yükseliyor. Projede bulunan konutlar Yeni Mahalle’de inşa ediliyor. Söz konusu proje isminden de anlaşılacağı gibi Dikilitaş mevkiinde hayata geçiriliyor.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 4448545