Kategoriler
Proje Haberleri

Dimora City Bursa satışları devam ediyor

Dimora City Bursa projesinin 1. ve 2. etabında satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi’nin en bilinen ve sevilen yerleşim yerlerinden birisi olan Ataevler Mahallesi’nde yer almaktadır. Bursa konut projesi Beydağ&İnt Grup firması tarafından hayat geçirilmektedir.

Konut projesi 19 bin 212 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. 19 bin 212 metrekarelik alan üzerinde 10’ar katlı toplam 11 adet konut bloğu bulunmaktadır.

Daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde yapılmıştır. 3 tip 2+1 daire vardır. Ayrıca tek tip 3+1 daire olarak da tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip dairelerin alanları net 103, 113 ve 117 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip dairenin alanları ise brüt 160 metrekare, net alanı ise 118 metrekaredir.

Dimora City Bursa proje özellikleri

Dairelerdeki sıcak su ve ısı merkezi sitem ile yönetilmektedir. Dairelerin yerden ısıtma özelliği de bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu dairelerde aradığımız olmazsa olmaz özelliklerden birisi diyebiliriz. Bu proje alıcılara ebeveyn banyo imkanını sağlamaktadır. Güzel kombinler yapabileceğiniz ve istediğiniz şekilde dekore edebileceğiniz giyinme odaları da bulunmaktadır. Dairelerde portmanto ve ankastre set özellikleri de kullanışa sunulmaktadır. Asansör, ses yalıtımı, jeneratör, kapalı garaj özelliklerinin yanı sıra doğa ve şehir manzarası bulunmaktadır.

Evimizdeki sıkça kullandığımız makineler mesela, çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bulaşık makinesi vb. makinelerimizin açıkta durması maalesef çok da hoş bir görünüm ortaya koymuyor. Ama bu proje daire sahiplerine bu makinelerini koyabilecekleri, daha hoş bir görünüm sağlayabilecekleri dolap özelliği sunmaktadır.

Site içerisinde yüzme havuzu, çocuklar için park  ve yetişkinler için spor salonu da bulunmaktadır. Sitenin bulunduğu konum itibariyle de ulaşımda kolaylık sağlanmıştır. Proje ayrıca ihtiyacınız olan her yere yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Sitenin içerisinde bulunan her daireye bir şahsi araç olacak şekilde kapalı otoparkı ve kapalı garajları mevcuttur. 7/24 açık ve kayıtta bulunan kamera sisteminin yanı sıra site güvenlikleri de bulunmaktadır.

Dimora City Bursa 1 ve 2. etap fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları dairenin bulunduğu kat, metrekaresi ve oda sayısına  göre de değişebilmektedir. Projenin 1. etabında satılık daire fiyatları şöyledir.

81 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 940 bin TL’den başlamaktadır.

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Dimora City 2. Etap fiyatları ise şöyledir;

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 175 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 6 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde daireler krediye uygundur.

Daireler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için firmanın satış ofisine gidebilirsiniz. Ayrıca Beydağ&İnt. Yapı firmasının satış ofisi Aqua Park karşısında bulunan Dimora City Bursa projesinin yapıldığı alan içerisindeki örnek dairede yer almaktadır.  Firmaya aşağıdaki telefon bilgileri ile ulaşabilirsiniz.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0542 742 84 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir