Kategoriler
Proje Haberleri

Dimora Garden Villaları özel fiyatlarla satışta

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesi’nde villa projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Beydağ & İNT Grup firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Dimora Garden Villaları konut projesinde villaların satışları devam etmektedir. Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Bursa, Gümüştepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 13 adet villadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje doğa ile iç içe bir yaşam sunarak, ayrıcalıklı fırsatları da beraberinde getirmektedir. Bursa villa projesi kapsamında 4+1 tip villa seçenekleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra villa büyüklükleri ise brüt 220, net ise 200 metrekare olarak tasarlanmıştır. Dimora Garden Villaları villa projesinde yürüyüş alanları, havuz, sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda kendinize ait özel bahçeniz ile de keyifli vakitler geçirmeniz sağlanmaktadır.

Dimora Garden Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan villalar özel fiyat avantajları ile satışa sunulmaktır. Bu bağlamda satışları devam eden 2 katlı 4+1 tip villaların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Dimora Garden Villaları villa projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesinde bulunmaktadır. Aynı zamanda proje Misi yolu üzerinde, Doğa Restaurant arkasında, doğanın içerisinde muhteşem bir konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 441 02 99 ve 0542 742 84 38 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..