Kategoriler
Proje Haberleri

Dimora Garden Villaları satışları devam ediyor

Dimora Garden Villaları projesi lüks mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bursa Nilüfer’de bulunan proje, Beydağ & İnt Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Bu konutlar doğanın içinde muhteşem bir konuma sahiptir. Site içerisinde bulunan konutlar toplam 13 villadan oluşmaktadır. 4 artı 1 konut tipine sahip olan villalar 2 katlıdır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu konutlar doğanın içinde muhteşem bir konuma sahiptir. Ayrıca projede geniş ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Site içerisinde bulunan konutlar toplam 13 villadan oluşmaktadır. 4 artı 1 konut tipine sahip olan villalar 2 katlıdır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır. Her villanın kendine ait özel bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu ve oturma alanları bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlardaki 3 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Villalarda yerden ısıtma sistemi yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. 

Dimora Garden Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Dimora Garden Villaları projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Gümüştepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Proje Misi yolu üzerinde Doğa Restaurant arkasında, doğanın içinde muhteşem bir konuma sahiptir. Ayrıca bu projede krediye uygun satış imkanı bulunmaktadır.

Projede bulunan, brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatları 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 441 02 99 veya 0 (542) 742 84 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version