Kategoriler
Proje Haberleri

Diva Konutları nerede

Diva Konutları projesi Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Dinçoğlu İnşaat imzası ile inşa edilmekte.

Diva Konutları projesi toplamda üç bloktan meydana geliyor. Yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken projede bloklar on bir katlı olarak tasarlandı. Diva Konutları projesi bünyesinde 44 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Diva Konutları projesi nerede?

Diva Konutları projesinde yer alan konutlar İbrahimli Caddesi, Naci Topçuoğlu Bulvarı’nda konumlandırılmış durumda.

Diva Konutları projesi daire özellikleri neler?

Diva Konutları projesindeki konutların tümü 4+1 olarak tasarlanmış durumda. İnşa ettiği konutlarda tek bir tip tercih eden proje, bünyesinde barındıracağı daireleri 250 metrekare olarak alıcılarına sunuyor. Diva Konutları projesinde konutlar deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Diva Konutları projesi konut fiyatları ne kadar?

Diva Konutları projesinde yer alan 4+1 tipteki konutların fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların brüt metrekare fiyatı ise 4 bin 800 TL olarak belirlenmiş durumda.

Diva Konutları projesi sosyal aktivite alanları neler?

Diva Konutları projesinde site sakinleri için sosyal alanlar bulunuyor. Çocuklar için yapılan oyun parkının yanı sıra konut sahipleri için açık otopark hizmeti de yer alıyor.

Diva Konutları teslim tarihi ne zaman?

Diva Konutları projesinde bulunan konutların 2019 yılının Eylül ayında alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Diva Konutları iletişim bilgisi

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 342 341 80 03 numaralı telefon hattını aramanız yeterli olacaktır.