Kategoriler
Toki Haberleri

Üçkuyu Yenişehir Diyarbakır Tokilerin Kura Sonuçları

100 bin toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki Konutları projesinde kuralar yarın çekiliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi yapılarak inşa ettirilecek olan toplu konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi gerçekleşiyor. Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu kura sonuçları belli olduğunda kura listesi web sitemizde olacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki Evleri projesinde toplam 1984 adet daire yer alıyor. 1984 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak. Diyarbakır İli, Yenişehir İlçesi, Üçkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki projesinin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki Konutları projesinde yer alan 1984 adet dairenin hak sahipliği kura çekilişi 29 Mayıs 2020 tarihinde Cuma günü gerçekleştirilecek. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi sonucu Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi noter huzurunda olup 29 Mayıs 2020 tarihinde Cuma günü Saat 10:00’da başlayacak.

Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan bu dairelerden 1224 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Geri kalan 760 adet daire ise 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

Canlı kura çekilişini izlemek için tıklayınız..

Ödeme seçenekleri neler?

Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki Evleri projesinden konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Toki kura sonuçları

Diyarbakır İli, Yenişehir İlçesi, Üçkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Exit mobile version