Kategoriler
Proje Haberleri

Dkd Sahil Pendik satışları devam ediyor

Dkd Sahil Pendik projesi İstanbul, Pendik ilçesinde hayata geçirilmektedir.  Konut projesi DKD Grup güvencesi ile inşa edilmektedir. Pendik konut projesinde inşaat çalışmaları ve satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Teslimlerin yaklaştığı projede ise sona gelinmiş durumdadır.

Proje özellikleri neler?

Toplamda 18 daireden oluşan bu projede 15 adet normal daire bulunurken 3 adet dubleks daire mevcuttur. Konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5 + 1 dubleks olmak üzere dört farklı daire tiplerine yer verilmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 110 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 110 metrekare, net ise 80 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 140 metrekare, net ise 100 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip dubleks daireler brüt 190, net ise 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip dubleks daireler ise brüt 190, net ise 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Pendik konut projedeki tüm konutlar ebeveyn banyosuna sahiptir. Ayrıca görüntülü diyafon, yalıtımlı çift cam, yangın alarmı, fiber internet altyapısı gibi donanımlar söz konusudur. Site içerisindeki olanaklar arasında ise güvenlik hizmeti, garajlar, açık otopark alanları ve kamera sistemi vardır. Bununla birlikte binaların girişi ve araç park yerleri, engellilerin kullanımı da göz önüne alınarak tasarlanmıştır.

Dkd Sahil Pendik satılık daire fiyatları ne kadardır?

Dkd Sahil Pendik projesinde yer alan daire seçenekleri birbirinden farklı fiyatlara sahiptir. Ayrıca bu konutların hepsi krediye uygun olarak satışa sunulmaktadır. Konut projesinde takas imkanı bulunmamaktadır. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

110 metrekare brüt büyüklüğündeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

140 metrekare brüt büyüklüğündeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 925 bin TL’den başlamaktadır.

190 metrekare brüt büyüklüğündeki 4+1 tip dubleks dairelerin fiyatları 2 milyon TL’den başlamaktadır.

190 metrekare brüt büyüklüğündeki 5+1 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 2 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır. İnşaat çalışmalarında sona gelinen konut projesinin 2021 yılı Ekim ayı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Dkd Sahil projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Batı Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Ayrıca proje Pendik İmam Hatip Ortaokulu’na, Özel Final Ortaokulu’na, Atatürk Ortaokulu’na yakın bir konumda yer almaktadır. Proje Pendik Anadolu Lisesi, Pendik Devlet Hastanesi, Özel Sistem Göz Hastanesi, Şok, Migros, Mopaş, Oruç markete de yakın bir konumda yer almaktadır.

Bununla birlikte tüm daire seçenekleri ve fiyat aralıklarına dair bilgi almak mümkündür.  Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 545 366 36 25 ve 0 216 232 20 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…