Kategoriler
Proje Haberleri

Dky Lokum Rezidans satışları devam ediyor

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi’nde hayata geçirilen Lokum Evler projesinin bir etabı olan Dky Lokum Rezidans projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor.

Projenin arsa sahibi olan Kopuzlar Grup tarafından firma bünyesinde olan son dairelerin satışları devam ediyor. Kopuzlar Grup firmasının bünyesinde olan dairelerde fiyatlar ise 260 bin TL’den başlıyor.

Proje özellikleri neler?

53 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Dky Lokum Rezidans projesi iki konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki iki konut bloğundan ise toplam  145 adet daire yer alıyor.

Projede yer alan 145 adet daire 1+1 ve 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 65 metrekare ile 102 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı. Projede 1+1 dairelerin alanları 64 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip dairelerin alanları ise 102 metrekare olarak tasarlandı.

Dky Lokum Rezidans fiyatları ne kadar?

Tuzla, Aydınlı konut projesinde yer alan brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 260 bin TL’den başlıyor 285 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projedeki brüt 102 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları ise 430 bin TL’den başlıyor 490 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Dky Lokum Rezidans projesi Sahile 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika, AVM’lere 6 dakika, üniversitelere 12 dakika mesafede yer alıyor. Proje satış ofisi Aydınlı Mahallesi, Gürpınar Caddesi, Tuzla / İstanbul adresinde yer alıyor

Proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, güneşlenme terası gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 420 0 556