Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Dky Sahil’de çalışmalar başladı

DKY İnşaat tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesinde, Kartal sahil yolu üzerinde hayata geçirilen DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmalarına başladı.

DKY Sahil projesinin İnşaat ruhsatı alınan Dky Sahip projesi İstanbul, Kartal’da 5 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor.

Teslimleri 2019 yılı içerisinde yapılması beklenen DKY Sahil Kartal projesinde çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor.

240 milyon TL yatırım değerine sahip DKY Sahil projesi 128 metrekare ile 328 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki toplam 138 adet daireden meydana geliyor.

Sıfır peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan Dky Sahil Kartal projesinde daire fiyatları ise 1 milyon 235 bin TL ile 2 milyon 740 bin TL arasında değişiyor.

2+1,5 daireden 4+1,5 daireye kadar 10 farklı tipte dairelerin yer aldığı DKY Sahil Evleri projesi Tuzla Tersanesi ve Kartal Adalet Sarayı’na yakın bir konumda yer alıyor.

DKY Sahil Kartal projesinde 60 ay vade ve sıfır faiz ile veya 120 ay vade ve yüzde 0.45 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 11’e ek yüzde 9 indirim uygulanıyor.

Tel: 444 9 359

Tasinmazhaber.Com