Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa City Center Artvin satışları devam ediyor

Doğa City Center Artvin konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve ultra lüks tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Artvin’in Merkez İlçesinde yükselen proje Ufuk İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konut projesinde lansmana özel fırsatlarla daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merkez İlçesi Orta Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje kapsamındaki bütün dairelerin cepheleri açıktır. Aynı zamanda Doğa City Center Artvin kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Projede altı adet fore kazık kullanılmıştır. Site içerisinde 2 katlı kapalı otopark yer alırken, yük ve sedye asansörü, yangın merdiveni de bloklarda bulunmaktadır.

Site içerisi deneyimli mimarlar tarafından peyzaj tasarımı yapılmıştır. Aynı zamanda site içerisinde çocuk parkı, kamelya gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Artvin konut projesi tek bloktan oluşmaktadır. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca proje kapsamında farklı kat ve cephe seçenekleri de bulunmaktadır. Daire büyüklükleri ise brüt 116 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir.

Doğa City Center Artvin konumu ve fiyatları hakkında

Doğa City Center Artvin konut projesi, Merkez Orta Mahallesinde konumlandırılmıştır.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

116 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 750 bin TL,

130 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje kapsamında daireler özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0536 586 32 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…