Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Evleri Rize satışları devam ediyor

Doğa Evleri Rize projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Rize Merkez’de bulunan proje Taşmak İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Bina 11 katlı olup her katta 4 daire bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler olmak üzere hepsi köşe dairedir. Ayrıca 4 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje alanı 2200 metrekaredir. Ayrıca bina 11 katlı olup 4 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projede bulunan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları ve spor salonu bulunmaktadır. Optik okuyuculu, görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Otomatik panjur sistemi bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup ebeveyn banyosu ve jakuzi bulunmaktadır. Ayrıca 3lü ankastre set ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Doğa Evleri Rize konumu hakkında

Söz konusu proje Rize’nin Merkez İlçesi İslampaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca daireler doğa, deniz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Üstelik 4 artı 1 dairelerin tamamı deniz manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, eczane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Doğa Evleri Rize fiyatları ne kadardır?

Doğa Evleri Rize projesindeki dairelerin fiyatları kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 940.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (506) 183 33 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…