Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Park 3 nerede

Tahir Meral Yapı imzası ile Doğa Park 3 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde inşa ediliyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen Doğa Park 3 projesi iki bloktan meydana geliyor. Yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje bünyesinde 72 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Doğa Park 3 projesi nerede?

Doğa Park 3 projesi Alparslan Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Caddeye yakın konumu ile dikkat çeken proje merkezi lokasyonu itibari ile ilgi görüyor.

Doğa Park 3 projesi daire özellikleri neler?

Doğa Park 3 projesinde daireler 2+1 ve 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. İki farklı tipte tasarlanan konutlar, onar katlı iki blokta yükseliyor. Doğa Park 3 projesinde 2+1 konutlar 155 metrekare, 3+1 konutlar ise 195 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

Doğa Park 3 projesi daire fiyatları ne kadar?

Doğa Park 3 projesinde yer alan 2+1 tipteki konutlar 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 410 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Doğa Park 3 projesinde satılık olarak yalnızca on daire kaldı.

Doğa Park 3 projesinde yer alan daireler ne zaman teslim edilecek?

Doğa Park 3 projesi kapsamında inşa edilmekte olan konutlar, çalışmaların bitmesinin ardından alıcılarına teslim edilecek. Projede bulunan konutların 2019 yılının Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Doğa Park 3 projesi iletişim bilgisi

Doğa Park 3 projesi ile ilgili almak istediğiniz tüm bilgilere 0542 642 25 42 numaralı telefon hattını arayarak sorabilir, yanıtlarına ulaşabilirsiniz.