Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Park Evleri lansmana özel fiyatla satışta! 4 + 1 Daireler ne kadar?

Doğa Park Evleri Muğla’da gerçekleşmekte olan yeni konut projeleri arasında yer almaktadır. Öz Akın Yapı & İnşaat güvencesiyle devam eden bu projede 1 + 1, 2 + 1 ve 4 + 1 daire seçenekleri mevcuttur. Bunlardan 4 + 1 odalı olan daireler dublekstir. Ayrıca sağlam temeller üzerine kurulan sitede 3 adet açık yüzme havuzu vardır. Çocuk parkı ve tenis kortu da site sakinlerinin rahatça kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte geniş yürüyüş alanları da mevcut olmaktadır.

Şu an satışa çıkmış olan 4 + 1 odalı daire seçenekleri brüt 150 metrekare – net 140 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca bu dubleks daireleri çift banyosu bulunur. Wi – Fi altyapısı, çeşitli yalıtım özellikleri, kapıcı hizmeti ve geniş balkon ise tüm dairelerin ortak özelliklerindendir.

Doğa Park Evleri Muğla’nın neresinde yükselmektedir?

Öz Akın Yapı & İnşaat şirketinin yeni projesi, Muğla – Dalaman’da bulunan Altıntas Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Muğla – Fethiye Yolu civarındaki bu proje lokasyonu pek çok avantaja sahiptir. Örneğin Dalaman Devlet Hastanesi yaklaşık 3 – 4 dakikalık yürüme mesafesinde bulunur. Ayrıca bölgede pek çok otobüs durağı bulunduğundan, şehrin her tarafına kolaylıkla ulaşım mümkündür. Doğa Park Evleri ile yakın mesafede olan diğer site alanları Botanik Garden Konutları, Nar Çiçeği Sitesi ve Sunrise Stesi olmaktadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projenin sunduğu fiyat seçenekleri henüz kesinleşmese de lansmana özel fırsatlar söz konusudur. Örneğin oldukça büyük ve konforlu olan 4 + 1 daireler sadece 550 bin TL değerindedir. Doğa Park Evleri satılık daire türleri hakkında detaylı bilgi almak da mümkündür. Bunun için, geç kalmadan 0 533 013 37 79 numarası aranmalıdır.

En son proje haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Exit mobile version