Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Rezidans Palandöken satışları başladı

Doğa Rezidans Palandöken projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzurum’un Palandöken İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Doğa Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlık tarafından hayata geçirilmektedir. 3 ayrı bloktan oluşan projede 102 adet daire ve iş yerleri mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3 ayrı bloktan oluşan projede 102 adet daire ve iş yerleri mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 151 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı yer almaktadır. Her blokta 10 kişilik 2 adet asansör bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca projede merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Antre, hol ve ıslak zeminlerde birinci sınıf granit uygulanmaktadır. Salon ve yatak odalarda birinci sınıf  derzli laminat parke uygulanmaktadır. Lake boyalı oda kapıları ve mutfak, özel tasarım mutfak dolabı ve granit tezgah bulunmaktadır. Ayrıca mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Doğa Rezidans Palandöken konumu hakkında

Proje, Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma olarak ise dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Doğa Rezidans Palandöken fiyatları ne kadardır?

Doğa Rezidans Palandöken projesinde bulunan, brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 460.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca dairelerde kat ve cephe seçenekleri mevcuttur. Projenin teslim tarihi Kasım 2022 olarak planlanmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 545 59 92 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…