Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Sağlıklı Yaşam Evleri satışları devam ediyor

Doğa Sağlıklı Yaşam Evleri projesi geniş özellikleri ve doğayla iç içe olan yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Manisa Alaşehir’de bulunan proje Ünal Yapı Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Projedeki konutların tamamı lüks 3 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projedeki konutların tamamı lüks 3 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare ile 180 metrekaredir. Net büyüklükleri ise 135 metrekare ile 140 metrekare olmaktadır. Bu konutlar doğayla iç içe seçkin bir yaşam alanı sunmaktadır. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin mevcuttur. Ayrıca parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. 

Doğa Sağlıklı Yaşam Evleri projesi konumu ve fiyatları hakkında

Doğa Sağlıklı Yaşam Evleri projesi, Manisa’nın Alaşehir İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca merkeze yakın ve doğayla iç içe seçkin bir yaşam sunmaktadır. Şehrin bütün ulaşım akslarına, okullara ve meydana yakın konumdadır.  Alaşehir’in hızla gelişen bölgesinde bu değerli konum sizleri bekliyor.

Bu konutların fiyatları büyüklüklerine, kat ve cephesine göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL ile 480.000 TL olarak değişmektedir. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede imalat tüm hızıyla devam etmekte olup 2 ay içerisinde yaşamaya hazır olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 678 87 45 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…