Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaköy Cebeci Evleri satışları devam ediyor

Doğaköy Cebeci Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alkan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan bahçe dubleksi ve teras dubleksi konutlar yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan bahçe dubleksi ve teras dubleksi konutlar yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca bu dubleks dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanmaktadır. Konutlarda ferah teraslar mevcuttur. Ayrıca barbekü alanı bulunmaktadır.

Doğaköy Cebeci Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi Cebeci Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur.
Doğaköy Cebeci Evleri projesinde fiyatlar konutların bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Komisyon ödemeden firmadan satış yapılmaktadır. Ayrıca aracınız takasa alınıp araç bedeli peşinat yerine sayılmaktadır. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 450.000 TL ile 550.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 775 29 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version