Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaköy Cebeci satışları başladı

Doğaköy Cebeci projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Kandıra’da bulunan proje Alkan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan projede 3 artı 1 konut tipine sahip teras dubleksi ve bahçe dubleksi daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan projede 3 artı 1 konut tipine sahip teras dubleksi ve bahçe dubleksi daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 teras ve bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı izolasyonu ve yerden ısıtma kalorifer tesisatı yer almaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Bunun yanı sıra banyolarda duşakabin mevcuttur.

Doğaköy Cebeci konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi Cebeci Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Proje denize 300 metre ve 5 dakika yürüme mesafesindedir. Cebeci, İstanbul’a 90 dakika, Adapazarı ve İzmit’e 40 dakika mesafede olup Kocaelinin Kandıra ilçesinin en popüler tatil köyüdür. Üstelik hemen yanında Kerpe, Kumcağız, Kefken, Kovanağzı Koyları ve plajları bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca sağlık ocağı ve eczane yakın konumda yer almaktadır.

Doğaköy Cebeci fiyatları ne kadardır?

Doğaköy Cebeci projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 teras dublekslerinin fiyatı 450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe dublekslerinin fiyatı 550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Komisyon ödemeden firmadan satış ile avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca araç takası yapılarak araç bedeli peşinat yerine geçmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 775 29 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…