Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaköy Kerpe Premium satışları başladı

Doğaköy Kerpe Premium projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alkan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 bahçe katı daireler ile dubleks daireler yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 bahçe katı daireler ile dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma kalorifer tesisatı yer almaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır.

Doğaköy Kerpe Premium konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Kerpe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Denize 500 metre ve  5 dakikalık yürüme mesafesindedir. İstanbula 80 dakika, Adapazarı ve İzmit’e 30 dakika uzaklıktadır. Hemen yanında sırasıyla Kumcağız, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci Koyları ve plajları bulunmaktadır.

Doğaköy Kerpe Premium fiyatları ne kadardır?

Doğaköy Kerpe Premium projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Komisyon ödemeden firmadan satış yapılmaktadır. Ayrıca aracınız takasa alınıp araç bedeli peşinat yerine sayılmaktadır. Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 420.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 484 41 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version