Kategoriler
Proje Haberleri

Doğal Park 4 Evleri Bursa’da yükseliyor

Konut projesi Bursa Nilüfer Belediyesi Gri Proje kapsamında Mks Üst Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Doğal Park 4 Evleri projesinde satılık daireler alıcısına büyük olanaklar vaad etmektedir. Ortak aydınlatması güneş enerjisiyle çalışan bina aynı zamanda yağmur suyunu depolayıp bahçe sulaması için kullanacak olmasıyla dikkat çekiyor. Isı konfor cam teknolojisine sahip dairelerde vinsa kalitesinde antresit gri ton kullanılmaktadır. Peki diğer olanaklar neler? Ayrıca dairelerin fiyatları ne şekilde seyrediyor? Tüm bu sorunların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje hakkında detaylar

Özenle inşaatı devam eden proje Nilüfer Belediyesi Gri Proje kapsamında satışa hazır hale getirilmektedir. Kent konforu ile doğadaki kuş cıvıltılarının harmanlandığı merkezi konumu itibariyle proje alıcıların dikkatini üzerine toplamış durumda. 6 katlı binalar şeklinde tasarımı hazır durumdaki proje yatırım yapmak isteyenler için iyi bir seçenek.

Yerden ısıtma sistemiyle ısınan daireler ayrıca görüntülü diafon desteği sağlamaktadır. Açık otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun parkları ve sosyal aktivitelere yönelik alanlar mevcut. Park ve yeşil alanlarla iç içe yapı Bursa Nilüfer ilçesi Balkan Mahallesi’nin yeni favorisi olmaya aday durumda.

Bursa Nilüfer’de bulunan lüks daireler alıcısına pek çok daire seçeneği sunuyor. 2+1 daireler brüt 104 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare, 4+1 odalı dubleks daireler 209 metrekare ve 5+1 tip daireler ise 260 metrekare boyutunda. Yerden ısıtma sistemine sahip daireler 6 katlı binalarda konumlu. Balkonu ve oda sayısına göre 3 adet banyosu bulunabilen daireler mevcut. Saten boya ile boyalı dairelerin tavanlarında ışık bandı vardır. Pek çok özellik bakımından kendi parkurundaki diğer projelere göre öne çıkan yapı inşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Doğal Park 4 Evleri ödeme seçenekleri neler?

2+1 daire fiyatları 420.000 TL üzerinden alıcı bulurken 3+1 daireler 545 bin TL. 4+1 daireler ise  675 bin TL.  5+1 daireler ise 750.000 TL’den satılıyor. Aidatı henüz belirtilmemiş konumdaki daireler aynı zamanda ne yazık ki konut kredisine uygun değil. İnşaat firmasından satışta olan daireler alıcısına konforlu bir yaşam imkanı ileri sürüyor. Proje 2021 yılının Ağustos ayında teslim edilecek.

Doğal Park 4 daireleri hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 394 64 82  arayabilirsiniz.

Sitemizdeki diğer proje başlıkları için tıklayınız…

Exit mobile version