Kategoriler
Proje Haberleri

Doğan City Eryaman satılık rezidans fiyatları ne kadardır?

Doğan City Eryaman projesi, Ankara şehrinin Etimesgut ilçesinde hayata geçen bir rezidans projesidir. Merkezi sistemle ısıtılan 3 + 1 odalı daireler toplamda 90 tanedir. Ayrıca proje kapsamında 2 blok mevcuttur. Bu bloklar, ikişer asansöre ve elektrik kesilmelerine karşı jeneratör olanağına sahiptir. Güvenlik hizmeti ve kamera olanağı da bulunan rezidans blokları, birer adet de donanımlı fitness salonuna sahip olmaktadır. Bununla birlikte tüm rezidans daireleri 3 + 1 odalıdır. Farklı cephelere bakan salonlar oldukça kullanışlıdır.

Brüt 138 metrekare ya da brüt 125 metrekare ölçülerindeki dairelerde, mutfak veya salondan ulaşılabilen geniş balkon mevcuttur. Güzel bir manzaraya sahip olan bu balkonlar dışında, bahçedeki süs havuzları ve kamelyalar da önemlidir. Güvenli ve rahat zaman geçirmenin mümkün olduğu rezidans bahçesinde yürüyüş parkuru ve peyzaj alanları vardır. Çocuk parkı ise konut sakinlerinin çocukları için eğlenebilme imkanı sunmaktadır. Dolayısıyla Doğan City Eryaman rezidansı, sportif ve sosyal imkanlarla birlikte çocuklar için de konforlu olacak özelliklere sahiptir.

Doğan City Eryaman rezidans Ankara’nın neresindedir?

Doğan City Yeşilova Mahallesi’nde yer almaktadır. Etimesgut ilçesinin bu mahallesi, Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden olmaktadır. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’ne bağlanan 4014. Cadde üzerindeki bu konutlar, Özel Yeşil Pınar Anadolu Lisesi’nin karşısındadır. Ayrıca Özel Etimesgut Final Akademi Ortaokulu ve Özel Mavi Uçurtma Anaokulu da rezidansa yakındır. Bu bölgedeki en iyi okullardan olan Özkent Akbilek Fen Lisesi ise site alanından sadece birkaç sokak ileridedir. Çok sayıda otobüs durağının ve market şubesinin yer aldığı bu bölge oldukça işlektir.

Satılık rezidans fiyatları ne kadardır?

Doğan City Eryaman satılık daire fiyatları 730.000 – 750.000 TL’dir. Proje kapsamında yer alan tüm dairelerin özellikleri genel olarak aynıdır. Fakat dairelerin bulunduğu katlar ya da gördükleri cepheler, bazı fiyat farklılıkları ortaya çıkarabilmektedir. Doğan Grup İnşaat’in projeleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler ise şu numaraları arayabilir:

  • 0312 287 32 98
  • 0535 961 87 77